Honoris Causa Roger D. Sherrard

Honoris Causa
Last Date: 
08/10/2014 12:00 - 13:00

Place: University of Tirana Rectorate, Sheshi Nënë Tereza, Tirana, Albania  |  City: Tirana, Albania

Honoris Causa Roger D Sherrard     Honoris Causa Roger D Sherrard11

(Për më tepër imazhe, klikoni këtu.)

Në datën 8 tetor 2014 orën 12:00 në Sallën e Senatit Akademik të Rektoratit të Universitetit të Tiranës, u organizua ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” për Z. Roger D. Sherrard.
Z. Sherrard e morri këtë titull me motivacionin: “Për ndihmën e paçmuar në zhvillimet demokratike të shtetit të së drejtës në Shqipëri dhe kontributin e vazhdueshëm në edukimin me këto parime të brezit të ri të juristëve, gjyqtarëve dhe prokurorëve si dhe për ndjenjën e fortë të miqësisë dhe dashurisë për Shqipërinë dhe shqiptarët."
Në këtë ceremoni ishin të pranishëm Prof. Dr. Dhori Kule, Rektor i Universitetit të Tiranës, Z. Alfred Moisiu, Ish-President i Republikës së Shqipërisë, senatorët e UT-së, shumë personalitete nga fusha e politikës, arsimit dhe fusha të tjera, dhe shumë të ftuar të tjerë.

 

 

Address
University of Tirana Rectorate, Sheshi Nënë Tereza, Tirana, Albania

 

Map


 

All Dates


  • 08/10/2014 12:00 - 13:00

 

Powered by iCagenda

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Honoris Causa Roger D. Sherrard