Organika analitike e personelit akademik të Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë
           
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Valentina Pandi Duka Prof. Dekan
2 Aljula Bep Jubani Prof. Zv/Dekane
3 Sabri Bajram Laçi Prof. Zv/Dekan
4 Andi Ylli Pinari Dr. Zv/Dekan
           
           
Departamenti i Gjuhës        
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Sezai Fetah Rokaj Prof. Përgjegjegjës Departamenti
2 Aljula Bep Jubani Prof. Zv/Dekane
3 Mimoza Godo Çano Prof. Personel akademik
4 Kristina Nasho Jano Prof. Personel akademik
5 Dhimitri Loni Bello Prof. Personel akademik
6 Mimoza Farhat Kore Prof. Personel akademik
7 Idriz Rrahim Metani Prof.Asoc. Personel akademik
8 Flora Shtjefën Koleci Prof.Asoc. Personel akademik
9 Linda Dilaver Mëniku Prof.Asoc. Personel akademik
10 Rozana Nazmi Rushiti Prof.Asoc. Personel akademik
11 Kledi Todi Satka Prof.Asoc. Personel akademik
12 Anila Llazar Çepani Prof.Asoc. Personel akademik
13 Lindita Besnik Xhanari Prof.Asoc. Personel akademik
14 Albana Zef Deda Doc.Dr. Personel akademik
15 Ardian Arqile Doka Doc.Dr. Personel akademik
16 Maklenë Sami Çabej Doc.Dr. Personel akademik
17 Etleva Tonin Shiroka Msc. Personel akademik
18 Elsa Vladimir Skënderi Msc. Personel akademik
           
Departamenti i Letërsisë      
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Lili Kapllan Sula Prof.Asoc. Përgjegjegjës Departamenti
2 Ymer Xhevdet Çiraku Prof. Personel akademik
3 Dhurata Fehmi Shehri Prof. Personel akademik
4 Persida Petrit Asllani Prof. Personel akademik
5 Adem Maliq Jakllari Prof. Personel akademik
6 Kristaq Sotir Jorgo Prof.Asoc. Personel akademik
7 Eldon Elham Gjikaj Prof.Asoc. Personel akademik
8 Anila Mustafa Mullahi Prof.Asoc. Personel akademik
9 Vjollca Ahmet Osja Prof.Asoc. Personel akademik
10 Viola Pajtim Isufaj Prof.Asoc. Personel akademik
11 Kastriot Qamil Gjikaj Doc.Dr. Personel akademik
12 Agron Nikolla Gjekmarkaj Dr. Personel akademik
13 Erenestina Anton Halili Dr. Personel akademik
14 Eljon Nesti Doçe Dr. Personel akademik
15 Arta Haki Sula Dr. Personel akademik
16 Edlira Vath Macaj Dr. Personel akademik
17 Lisandri Hil Kola Dr. Personel akademik
18 Belfjore Beqir Qose Dr. Personel akademik
           
Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit    
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Mark Pjetër Marku Prof.Asoc. Përgjegjegjës Departamenti
2 Artan Myqerem Fuga Prof. Personel akademik
3 Gentiana Mehmet Skura Prof.Asoc. Personel akademik
4 Iris Haki Luarasi Doc.Dr. Personel akademik
5 Jonila Kasem Godolja Dr. Personel akademik
6 Zylyftar Sulçe Bregu Dr. Personel akademik
7 Etleva Petraq Londo Dr. Personel akademik
8 Rrapo Nikolla Zguri Dr. Personel akademik
9 Alban Muhamet Tartari Dr. Personel akademik
10 Ervin Tefik Goci Msc. Personel akademik
11 Raimonda Xhavit Nelku Msc. Personel akademik
12 Holta Sokol Shupo Msc. Personel akademik
13 Eno Zef Popi Msc. Personel akademik
14 Loreta Rexhep Zela Msc. Personel akademik
           
Departamenti i Historisë      
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Eva Neshat Tafili Prof.Asoc. Përgjegjegjëse Departamenti
2 Valentina Pandi Duka Prof. Dekan
3 Andi Ylli Pinari Dr. Zv/Dekan
4 Ilira Nuri Sulo Prof. Personel akademik (Drejtore ISE)
5 Fatmire Gani Ramaj Prof. Personel akademik
6 Petrit Vasil Nathanaili Prof. Personel akademik
7 Ajet Abedin Shahu Prof. Personel akademik
8 Shaban Mehmet Dervishi Prof.Asoc. Personel akademik
9 Ermal Hysen Baze Prof.Asoc. Personel akademik
10 Enriketa Kristofor Pandelejmoni Dr. Personel akademik
11 Gentiana Destan Kera Dr. Personel akademik
12 Juliana Marko Gjinko Msc. Personel akademik
13 Andi Vasil Rembeci Msc. Personel akademik
14 Meljana Ilia Bregu Msc. Personel akademik
           
Departamenti i Gjeografisë      
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Romeo Jorgji Hanxhari Prof. Përgjegjegjës Departamenti
2 Sabri Bajram Laçi Prof. Zv/Dekan
3 Dhimitër Mihal Doka Prof. Personel akademik
4 Sokol Bahri Axhemi Prof. Personel akademik
5 Merita Baki Dollma Prof. Personel akademik
6 Skënder Qatip Sala Prof. Personel akademik
7 Bilal Nuri Draçi Prof. Personel akademik
8 Pal Mark Nikolli Prof. Personel akademik
9 Merita Aleko Karaguni Prof.Asoc. Personel akademik
10 Sonila Lavdi Xhafa Prof.Asoc. Personel akademik
11 Sonila Halit Papathimiu Prof.Asoc. Personel akademik
12 Jostina Josif Dhimitri Prof.Asoc. Personel akademik
13 Albana Rexhep Kosovrasti Doc.Dr. Personel akademik
14 Arben Pandeli Belba Doc.Dr. Personel akademik
15 Andri Nexhat Hoxha Dr. Personel akademik
16 Erka Dionis Çaro Dr. Personel akademik
17 Edlira Josif Kola Msc. Personel akademik
           
Departamenti i Arkeologjisë dhe Trashëgimisë Kulturore  
Nr. Emër Atësi Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Lorenc Sulejman Bejko Prof. Përgjegjegjës Departamenti
2 Iris Petraq Pojani Prof. Personel akademik
3 Artan Arben Puto Prof.Asoc. Personel akademik
4 Esmeralda Bexhet Agolli Dr. Personel akademik
5 Ogri Bujar Mane Msc. Personel akademik
6 Edlira Perlat Çaushi Msc. Personel akademik
7 Erinda Agron Ndreçka Msc. Personel akademik

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Fakultetet UT Organika e personelit mësimorë FHF