Qendra e Edukimit Fizik

Përveç njësive bazë në varësi të Rektoratit të Universitetit të Tiranës është edhe Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare. Përgjegjës Departamenti është z. Beqir Kuka.

 

 

AKTIVITETET SPORTIVE TË KRYERA NË UNIVERSITETIN E TIRANËS

 

(PËR VITIN AKADEMIK 2013 – 2014)

 

- Ngjitje në malin e Dajtit (Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë).

- Ngjitje në malin e Dajtit (Fakulteti i Ekonomisë).

- Kampionati i Basketbollit (Meshkuj) midis fakulteteve të Universitetit.

- Kampionati i Futbollit (Meshkuj) midis fakulteteve të Universitetit.

- Kampionati i Volejbollit (Femra) midis fakulteteve të Universitetit.

- Aktivitete të Universitetit të Tiranës me Universitetin “Aleksandër Xhuvani” në qytetin e Elbasanit.

- Aktivitete të Universitetit të Tiranës me Universitetin Luigj Gurakuqi në qyetetin e Shkodrës.

- Aktivitete të Universitetit të Tiranës me Universitetin e Prishtinës dhe të Tetovës.

 

 

Ngjitje në malin e Dajtit

 

 

 

 

 

 

 

 

Një grup studentësh të Universitetit të Tiranës bëjnë ngjitjen e përvitshme në malin e Dajtit.

 

Kampionati i Basketbollit

 

Në Mars u zhvillua kampionati i Basketbollit Meshkuj midis Fakulteteve të UT.

 

Ski në Voskopojë

 

Qëllimi i këtij aktiviteti është për të mësuar ski. Një grup prej 50 studentësh udhëtuan për në Voskopojë për të mësuar Ski.

 

Aktivitet me Akademinë e Ushtrisë

Në mujin prill u organizua aktiviteti i përbashkët me akademinë e ushtrisë në futboll.

 

Aktivitet në Shkodër

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Në qytetin e Shkodrës u zhvilluan ndeshjet midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës.

 

Ndeshjet u zhvilluan në disiplinat:

 

  1. Baketboll meshkuj
  2. Volejboll femra
  3. Futboll
  4. Ping-pong

 

 

Aktivitet në Prishtinë

 

Në datën 22 Maj 2010 në qytetin e Prishtinës u zhvilluan ndeshjet midis Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Tiranës në disiplinat:

 

  1. Volejboll Femra
  2. Basketboll Meshkuj
  3. Minifutboll

 

Olimpiada studentore Sport-Fest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organizuar nga UT, me pjesëmarrjen e Universiteteve të Tiranës, Prishtinës, Tetovës, Shkodrës, Durrësit dhe Elbasanit.

 

-Dita e parë, në Pallatin e Sportit Asllan Rusi.

-Dita e dytë, ne plazhin e Durrësit, ditë volejbolli.

 

Qëllimi i olimpiadës është thellimi i bashkëpunimit me universitetet kombëtare.

 

 

Kampionati i Volejbollit në Plazh

 

Në Durrës u zhvillua kampionati i Volejbollit në Plazh nga Universiteti i Tiranës me pjsëmarrjen e të gjitha fakulteteve.

 

Kontakte:

Beqir Kuka,Përgjegjës Departamenti

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu