Portali Universitar

Portali Universitar

Portali për cdo student në UT

Lexo më shumë

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

Cikli I & II i studimeve

QAL

Qendra e Karrieres

Mundësi për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë

Hapet thirrja për bursa për stafin akademik të Universitetit të Tiranës në kuadër të Programit Erasmus + në Universitetin e Ljubljanës, Slloveni.

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për studentët në Universitetin Comenius në Bratisllavë

 

Thirrje për Grante Kërkimore - nga Akademia Austriake e Shkencave..

Shtyhet Thirrja për Bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Sileasian të Teknologjisë, Poloni në kuadër të Programit Erasmus+

Njoftim për Shkollën Verore organizuar nga Fondacioni Gjerman për Bashkëpunim Ligjor Ndërkombëtar (IRZ)

Shtyhet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Çukurova, Turqi, për semestrin e parë të vitit akademik 2018-2019

Hapet Thirrja për Aplikime për Bursa për Studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin e Anadollit, Turqi, për vitin akademik 2018-2019

Hapet Thirrja për Bursa për studentët në Kuadër të Programit Erasmus+ në Universitetin Eberswalde, Gjermani

 
 

BROSHURA E UNIVERSITETIT TË TIRANËS PËR MATURANTËT

 

PROGRAMI I BURSAVE TË GRUPIT COIMBRA PËR KËRKUESIT E RINJ NGA VENDET FQINJE EVROPIANE

 

Hapet thirrja për aplikime për shkëmbimin e studentëve të Universitetit të Tiranës, me Universitetin Ndërkombëtar të Katalunja-s, Barcelonë, Spanjë, në kuadër të Marrëveshjes Bilaterale ndërmjet dy Istitucioneve tona.

 

BANKA ISLAMIKE PËR ZHVILLIM (IDB) KA HAPUR PROGRAMIN E BURSAVE TË MERITËS PËR DOKTORATURË DHE KËRKIME POST DOKTORALE PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019.

 

THIRRJE PËR PARAQITJEN E SHPREHJES TË INTERESIT PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË 

 

THIRRJE PËR PARAQITJEN E SHPREHJES SË INTERESIT PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR  

KRITERET E PRANIMIT NË CIKLIN E PARË TË STUDIMEVE PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019 NË UNIVERSITETIN E TIRANËS

 

Fakulteti i Drejtësisë

Fakulteti i Ekonomisë

Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë

Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

Fakulteti i Shkencave të Natyrës

Fakulteti i Shkencave Sociale

Filiali UT-së, Sarandë

 

Fakultetet

Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni mban takimin e parë informues me Përgjegjësat e Departameneteve të Ut-së

Rektori i Universitetit të  Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni zhvilloi në ambientet e Rektoratit ditën e enjte datë 26 Janar 2017, një takim me Përgjegjësat e Departamenteve të fakulteteve të ndryshme të  UT-së.

Gjatë këtij takimi Rektori trajtoi çështje aktuale të Universitetit të Tiranës siç është zbatimit i Ligjit të Ri të Arsimit të Lartë.

Një rëndësi të veçantë pati diskutimi i procesit të akreditimit të Universitetit të Tiranës duke trajtuar dhe diskutuar problematikat e këtij procesi si dhe kërkoi ndihmën e të gjitha njësive kryesore për këtë proces kaq të rëndësishëm për universitetin.

Gjithashtu, u diskuta edhe për programin e mobilitetit Erasmus + ku kërkoi më shumë vëmendje dhe aplikime rreth këtyre bursave si dhe për marrëveshjet bilaterale që Universiteti i Tiranës nënshkruan me institucione të ndryshme në botë.

Gjatë diskutimit Rektori përmendi edhe disa problematika që kanë të bëjnë me administrimin e sistemit të informacionit.

Më pas takimi vijoi me diskutime të lira si dhe pyetje dhe përgjigje për çështjet që departamentet e UT-së hasin gjatë punës së tyre të përditshme.

Rektori shprehu gadishmërinë e tij të plotë dhe të institucionit që ai drejton për mbështetjen e të gjitha njësive përbërëse të Universitetit të Tiranës.

Në mbyllje të takimit, Prof. Dr. Mynyr Koni tha se të tilla takime do të mbahen rregullisht në të ardhmen.

Për më shumë klikoni këtu

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni mban takimin e parë informues me Përgjegjësat e Departameneteve të Ut-së