Portali Universitar

Portali Universitar

Portali për cdo student në UT

Lexo më shumë

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

Cikli I & II i studimeve

QAL

Qendra e Karrieres

Mundësi për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë

Fakultetet

Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA)

Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA).

Në këtë kuadër, në datat 19,20 dhe 21 Prill 2017, do të zhvillohet vizita e vlerësuesve të jashtëm të QAA në Universitetin e Tiranës.

Lutemi, bashkëngjitur do të gjeni Agjendën e Takimit.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA)