Portali Universitar

Portali Universitar

Portali për cdo student në UT

Lexo më shumë

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

Cikli I & II i studimeve

QAL

Qendra e Karrieres

Mundësi për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë

Fakultetet

Njoftim i Drejtorisë së Komunikimit në Rektoratin e Universitetit të Tiranës në zbatim të Udhëzimit të MAS Nr. 18, datë 16.08.2017

TIRANË 21.08.2017 – Drejtoria e Komunikimit në Rektoratin e Universitetit të Tiranës njofton të interesuarit se sipas Udhëzimit Nr.18, datë 16.08.2017 të Ministrit te Arsimit dhe Sportit “Për disa shtesa dhe ndryshime në Udhëzimin Nr.15, datë 16.08.2017 për procedurat e aplikimit dhe të regjistrimit në programet e ciklit të parë të studimeve, në programet e studimeve me karakter professional, si dhe në programet e integruara të studimeve të ciklit të dytë, në institucionet e Arsimit të Lartë, në vitin akademik 2017-2018”, janë përcaktuar afatet e aplikimit, procedurat e pranimit dhe të regjistrimit në ciklin e parë të studimeve Bachelor për vitin akademik 2017-2018, sipas kategorive:

o Kandidatët në një program të dytë studimi (afati i aplikimit 7-19 shtator);

o Kandidatët për transferim studimesh (afati i aplikimit 7-19 shtator);

o Kandidatët nga Republika e Kosovës e kandidatët me origjinë shqiptare nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Medvegja dhe Bujanovci (afati i aplikimit 21-26 gusht);

o Kandidatët me statusin e personit me aftësi të kufizuar (afati i aplikimit 21-26 gusht);

o Kandidatët me statusin e jetimit (afati i aplikimit 21-26 gusht);

o Kandidatët e komunitetit Romë dhe Egjiptian (afati i aplikimit 21-26 gusht);

Të gjithë personat e interesuar mbi dokumentacionin dhe afatet e aplikimit t’i referohen udhëzimit të sipërpërmendur. Për më shumë klikoni udhëzimin e MAS. (këtu)

Drejtoria e Komunikimit, Universiteti i Tiranës

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Njoftim i Drejtorisë së Komunikimit në Rektoratin e Universitetit të Tiranës në zbatim të Udhëzimit të MAS Nr. 18, datë 16.08.2017