Portali Universitar

Portali Universitar

Portali për cdo student në UT

Lexo më shumë

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

Cikli I & II i studimeve

QAL

Qendra e Karrieres

Mundësi për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë

Fakultetet

Lajmërime

 

Blerje Paisje Elektronike

Të gjithë Operatorët Ekonomik të interesuar të klikojnë këtu

Për Krijimin e Grupit të Punës për Strategjinë e Zhvillimit të Burimeve Njerëzore

Klikoni këtu për të shkarkuar materialin

FTESE per OFERTE Blerje pajisje elektronike -Re@WBC

Të gjithë Operatorët Ekonomik të interesuar të klikojnë këtu

Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA)

Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA).

Në këtë kuadër, në datat 19,20 dhe 21 Prill 2017, do të zhvillohet vizita e vlerësuesve të jashtëm të QAA në Universitetin e Tiranës.

Lutemi, bashkëngjitur do të gjeni Agjendën e Takimit.

Nënkategoritë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri