Portali Universitar

Portali Universitar

Portali për cdo student në UT

Lexo më shumë

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

Cikli i II-të i studimeve


Cikli i II-të i Studimeve 2016-2017

Lexo më shumë

 

QAL

Qendra e Karrieres

Mundësi për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë

Fakultetet

Lajmërime

 

Universiteti Complutense i Madrid (UCM), ofron 101-pozicione Post Doktorature

Në kuadër të Marie Sklodowska Curie Individual Fellowship Actions, të Programin Horizon 2020 (MSCA-IF), Universiteti Complutense i Madrid (UCM), ofron 101-pozicione Post Doktorature.

Linku i mëposhtëm jep një informacion më të detajuar rreth këtij programi:

http://oficinaeuropea.ucm.es/msca-expresions-of-interest-2017

Në këtë link do të keni mundësi të gjeni tabelat e ndara sipas fakulteteve, fushave dhe grupeve të kërkimit.

Në grupet e kërkimit, do të gjeni edhe kontaktin ku mund të shfaqni interesin tuaj për të aplikuar për Post-Doktoraturw, IF -MSCA 2017.

Nënkategoritë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri