All Events

There are 141 events in the calendar - Page 1 / 18
18
Maj
2018
18/05/2018 16:00
Tirana, Albania
Sot më, datë 18.05.2018, u organizua Ceremonia e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa”  për Z. Michael D. Granoff me motivacionin: “Për kontribut të çmuar në nxitjen dhe [...]
04
Maj
2018
04/05/2018 00:00
Tirana, Albania
Zhvillohet Ceremonia për Vendosjen e Memorialit të Prof. Mustafa Demiri, Themelues i Kopështit Botanik. Sot më  datë 04 Maj 2018 në orën 10:00 , në ambientet e [...]
03
Pri
2018
03/04/2018 00:00
Теtove, Macedonia (FYROM)
Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni mori pjesë në Konferencën e IV shkencore të Asociacionit të Universiteteve Ballkanike, e cila u organizua në Universitetin e Tetovës, [...]
23
Mar
2018
23/03/2018 00:00
Tiranë, Albania
Në datën 23 Mars 2018, në Sallën e Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës u nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Universitetit të Tiranës dhe Qendrës Ndërkombetare për Rrjetin [...]
15
Mar
2018
15/03/2018 00:00
Tirana, Albania
Universiteti i Tiranës rrit Bashkëpunimin me Universitetin “Nënë Tereza” të Shkupit, Rektori i UT Prof. Dr. Mynyr Koni firmos marrëveshjen e bashkëpunimit.   Universiteti i Tiranës dhe [...]
12
Mar
2018
12/03/2018 00:00
Tirana, Albania
Takimi me Ambasadorin e Turqisë në Tiranë Z. Murat Ahmet Yoruk. Në datën 12 Mars 2018, Rektori i Universitetit të Tiranës Prof. Dr. Mynyr Koni priti në një takim Ambasadorin e Turqisë [...]
08
Mar
2018
08/03/2018 00:00
Tirana, Albania
Nënshkrimi i marrëveshjes  së Bashkëpunimit midis Autoritetit për Informim mbi Dokumentet e ish Sigurimit të Shtetit dhe Universitetit të Tiranës. Në [...]
10
Gus
2017
10/08/2017 12:00
Tiranë, Albania
Më datë 6 Korrik 2017, Rektori i Universitetit të Tiranës, Prof. Dr. Mynyr Koni priti delegacionin e Universitetit të Studimeve të Triestes, Itali të udhëhequr nga Zv/ [...]

Powered by iCagenda

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu