Portali Universitar

Portali Universitar

Portali për cdo student në UT

Lexo më shumë

Doktoratura ne UT

Doktoratura ne UT

Doktoraturat në UT.

Lexo më shumë

Cikli I & II i studimeve

QAL

Qendra e Karrieres

Mundësi për të ardhmen tuaj

Lexo më shumë

Fakultetet

FTESË PËR OFERTË Nr. 6/1, Datë 10.10.2017 PËR “BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE”

FTESË PËR OFERTË Nr. 6/1, Datë 10.10.2017 PËR “BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE”

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime FTESË PËR OFERTË Nr. 6/1, Datë 10.10.2017 PËR “BLERJE PAJISJE ELEKTRONIKE”