Artikujt

Kriteret e pranimit dhe kuotat në Ciklin e II-të të Studimeve

 Kuotat e pranimit:

          Kuotat në nivel Universiteti Master Shkencor dhe Master Profesional

 

Kriteret e pranimit në Master Shkencor:

           1. Diplomë e ciklit të parë të studimeve

           2. Gjuha e huaj - Niveli B1 i njohjes së një prej pesë gjuhëve të huaja të BE: anglisht, frëngjisht, gjermanisht, spanjisht, italisht                         sipas vendimit nr. 18 datë 13.07.2017 të Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës.

              3. Kritere specifike sipas fakultetit dhe programit përkatëse (kliko këtu)

 

Kriteret e pranimit në Master Profesional:

           1. Diplomë e ciklit të parë të studimeve

               2. Kritere specifike sipas fakultetit dhe programit përkatëse (kliko këtu)

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu