Rregullore e Universitetit të Tiranës

 

                                                    Miratuar me Vendim nr. 5, datë 12.04.2010

Invented-Languages-1200x330    të Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës

 Dokumenti i plotë në formë elektronike

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Marrëdhëniet me Jashtë Partnerët universiteti Artikuj universiteti Rregullore e Universitetit të Tiranës