Përbërja e Bordit të Administrimit

Prof.As. Ervin Demo, Kryetar, Zv/Dekan ne Fakultetin e Ekonomise ne Universitetin e Tiranes

Prof. As. Ferdinand Bego, Anetar, personel akademik ne Fakultetin e Shkencave te Natyres ne Universitetin e Tiranes

Prof. As. Nada Dollani, Anetar, personel akademik ne Fakultetin e Drejtesise ne Universitetin e Tiranes

Prof. As.Iris Pojani, Anetar, personel akademik ne Fakultetin e Historise dhe Filologjise ne Universitetin e Tiranes

Z. Arjan Xhelaj, Drejtor i Pergjithshem i Rrjetit Akademik Shqiptar

Z. Arbjan Mazniku, N/Kryetar i Bashkise Tirane

Z. Erzen Tola, Drejtor Juridik ne Ministrine e Arsimit dhe Sportit

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Organizimi Bordi i Administrimit Antarët