Artikujt

Programet e studimit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë

Cikli i Parë i Studimeve

Bachelor në Histori

Bachelor në Gjeografi

Bachelor në Gjuhë-Letërsi

Bachelor në Gazetari

Bachelor në Arkeologji, me drejtim Arkeologji dhe Trashëgimi kulturore

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu