Lajmërime

 

Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA)

Universiteti i Tiranës është në procesin e Akreditimit Institucional nga Agjensia Britanike e Sigurimit të Cilësisë (QAA).

Në këtë kuadër, në datat 19,20 dhe 21 Prill 2017, do të zhvillohet vizita e vlerësuesve të jashtëm të QAA në Universitetin e Tiranës.

Lutemi, bashkëngjitur do të gjeni Agjendën e Takimit.

FTESE per OFERTE Blerje pajisje elektronike -Re@WBC

Të gjithë Operatorët Ekonomik të interesuar të klikojnë këtu

Blerje Paisje Elektronike

Të gjithë Operatorët Ekonomik të interesuar të klikojnë këtu

Për Krijimin e Grupit të Punës për Strategjinë e Zhvillimit të Burimeve Njerëzore

Klikoni këtu për të shkarkuar materialin

Mbi aplikimet në Programin e Fondit të Ekselencës për vitin akademik 2017-2018

Në bazë të Vendimit të Këshillit të Ministrave Nr. 483, datë 16.07.2014 “Për mbështetjen financiare të studentëve të shkëlqyer dhe të nëpunësve civilë të administratës shtetërore (Fondi i Ekselencës)” dhe Udhëzimit të Ministrit të Arsimit dhe Sportit Nr. 16, datë 01.08.2014 “Për përcaktimin e kritereve, masës dhe procedurave për përfituesit nga Fondi i Ekselencës për studentët e shkëlqyer dhe nëpunësit e administratës shtetërore”, Ministria e Arsimit dhe Sportit shpall hapjen e procedurave të aplikimit për Fondin e Ekselencës për vitin akademik 2017-2018. 
Nëpërmjet këtij programi ofrohet mbështetje financiare për studentët e shkëlqyer shqiptarë të cilët dëshirojnë të kryejnë studimet në ciklin e parë, të dytë dhe studimet në ciklin e tretë jashtë vendit në universitetet më të mira në botë.
Dokumentacioni i aplikimit, kriteret dhe procedurat mbi bazën e të cilave do të 
kryhet përzgjedhja e kandidatëve janë të parashikuara në aktet nënligjore të 
sipërcituara, si dhe i gjeni në mënyrë më të detajuar në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit: 
www.arsimi.gov.al/al/arsimi/universiteti/fondi-ekselences.
Për çdo informacion të mëtejshëm mund të kontaktoni me e-mail në adresën: 
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .
Sekretariati Teknik i Programit do të zhvillojë takime me të gjithë të interesuarit në datat 6-10 Shkurt 2016 në mjediset e Ministrisë së Arsimit dhe Sportit.

Nënkategoritë

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri