Bursa Studimi Për Në Republikën e Turqisë

Ambasada e Republikës së Turqisë në Tiranë ka njoftuar se Republika e Turqisë akordon bursa për studime universitare dhe pasuniversitare për studentët e huaj në Turqi, për vitin akademik 2016-2017.

Të dhënat e përgjithshme dhe kushtet për bursat mund të gjenden online në adresën: www.turkiyeburslari.gov.tr

Informacionin përkatës lidhur me datat dhe procedurat e aplikimit e gjeni këtu

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Bursa Studimi Për Në Republikën e Turqisë