Ftesë për ofertë nr. 1987/4 datë 22.05.2018 për blerje pajisje elektronike, për projektin Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society".

 

Ftesë për ofertë nr. 1987/4 datë 22.05.2018 për blerje pajisje elektronike, për projektin "Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society"  Për më tepër klikoni mbi titull.

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Lajme te fundit nga UT Lajmërime Ftesë për ofertë nr. 1987/4 datë 22.05.2018 për blerje pajisje elektronike, për projektin Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society".