Articles

Sektori i Sherbimeve dhe Blerjeve

Eriselda Tola

Përgjegjëse Sektori

 

Kontakte:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:+355 4 2258446

Fax: +355 4 2223981

 

Besnik Zhupi

Specialist

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:+355 4 2258445

Fax: +355 4 2223981

 

Teuta Abazi

Specialiste

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel:+355 4 2258446

Fax: +355 4 2223981

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu