Articles

Organika e personelit akademik të Fakultetit të Shkencave Sociale
         
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksion
1 Edmond  Rapti Prof.Dr Dekan
3 Blendi Çeka Dr. Zv.Dekan 
4 Eliora Kulluri/Bimbashi Prof.Asoc. Zv.Dekan 
         
         
         
1.Departamenti i Psikologjisë dhe Pedagogjisë        
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Theodhori Karaj Prof.Dr Përgjegjës
2 Zenel Orhani Prof.Asoc Personel akademik
3 Adem Tamo Prof.Dr Personel akademik
4 Livia Nano Dr. Personel akademik
5 Artemisi Shehu Prof.Asoc Personel akademik
6 Kozeta Noti Dr. Personel akademik
7 Arjana Muçaj Prof.Asoc Personel akademik
8 Migena Buka Dr. Personel akademik
9 Blerta Bodinaku Dr. Personel akademik
10 Elvisa Sokoli Dr. Personel akademik
11 Eralda Zhilla Dr. Personel akademik
12 Bardhyl Musaj Prof.Dr Personel akademik
13 Eglantina Dervishi Dr. Personel akademik
14 Gerda Sula Dr. Personel akademik
15 Anila Sulstarova Dr. Personel akademik
16 Edvin Lame  Dr. Personel akademik
17 Valbona Sauku Dr. Personel akademik
18 Nada Kallçiu Dr. Personel akademik
19 Ornela Zhilla Dr. Personel akademik
20 Skerdi Zahaj Dr. Personel akademik
21 Leticia Gusho/Papa Dr. Personel akademik
22 Edmond  Rapti Prof.Dr Dekan
2.Departamenti i Punës dhe Politikës Sociale        
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Rudina Rama Prof.Asoc Përgjegjës
2 Eliona Kulluri/Bimbashi Prof.Asoc Personel akademik
3 Izela Tahsimi Prof.Asoc Personel akademik
4 Juliana Ajdini Prof.Asoc Personel akademik
5 Veronika Duci Prof.Asoc Personel akademik
6 Elona Dhëmbo Dr. Personel akademik
7 Irida Agolli/Nasufi Prof.Asoc Personel akademik
8 Edmond Dragoti Prof.Dr Personel akademik
9 Edlira Haxhiymeri Prof.Dr Personel akademik
10 Daniela Kalaja Prof.Asoc Personel akademik
11 Marinela Sota Prof.Asoc Personel akademik
12 Fatlinda Berisha/Tahiri Prof.Asoc Personel akademik
13 Erika Bejko Dr. Personel akademik
14 Monika Cenameri/Taçi Dr. Personel akademik
15 Artur Rada Prof.Asoc Personel akademik
16 Florion Bejleri Dr. Personel akademik
17 Nevila Koçollari/Furxhiu Prof.Asoc Personel akademik
18 Fiona Todhri Prof.Asoc Personel akademik
19 Eris Dhamo Dr. Personel akademik
20 Emanuela Ismaili Dr. Personel akademik
21 Miranda Spahiu/Hysa Dr. Personel akademik
3.Departamenti i Sociologjisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Blerina Hamzallari Dr. Pergjegjëse
2 Zyhdi Dervishi Prof.Dr Personel akademik
3 Lorenc Ligori Msc Personel akademik
4 Julian Bejko Dr. Personel akademik
5 Merita Pone Doc. Dr. Personel akademik
6 Stela Karaj Dr. Personel akademik
7 Teuta Starova Dr. Personel akademik
8 Brunilda Zenelaga Dr. Personel akademik
4.Departamenti i Filozofisë    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Aida Goga Dr. Përgjegjës
2 Zana Sota/Strazimiri Dr. Personel akademik
3 Adriana Anxhaku Prof.Asoc Personel akademik
4 Gjergj Sinani Prof.Dr Personel akademik
5 Ferit Baça Dr. Personel akademik
6 Ledian Rusta Dr. Personel akademik
7 Majlinda Keta Dr. Personel akademik
8 Alment Muho Dr. Personel akademik
5.Deprtamenti i Shkencave Politike    
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Orinda Malltezi Dr. Përgjegjës
2 Merita Vaso/Xhumari Prof.Asoc Personel akademik
3 Marsela Sako Dr. Personel akademik
4 Arlind Qori Dr. Personel akademik
5 Dritan Karadaku Dr. Personel akademik
6 Klejd Këlliçi Dr. Personel akademik
7 Sofokli Meksi Dr. Personel akademik
8 Klodiana Beshku Dr. Personel akademik
9 Enis Sustarova Prof.Asoc Personel akademik
10 Nysjola Dhoga Dr. Personel akademik
11 Dhurata Milori Dr. Personel akademik
12 Blendi Çeka Dr. Zv.Dekan

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu