Articles

Rregullore e Universitetit të Tiranës

 

                                                    Miratuar me Vendim nr. 5, datë 12.04.2010

Invented-Languages-1200x330    të Senatit Akademik të Universitetit të Tiranës

 Dokumenti i plotë në formë elektronike

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu