Articles

Ftesë për ofertë nr. 1987/4 datë 22.05.2018 për blerje pajisje elektronike, për projektin Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society".

 

Ftesë për ofertë nr. 1987/4 datë 22.05.2018 për blerje pajisje elektronike, për projektin "Erasmus + programi K-Force me titull "Knowledge for Resilient society"  Për më tepër klikoni mbi titull.

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu