Articles

Për zbatimin e Vendimit të Këshillit të Ministrave nr. 782 , datë 26.12.2018

PËR ZBATIMIN E VENDIMIT TË KËSHILLIT TË MINISTRAVE NR. 782 , DATË 26.12.2018

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu