You are here: Home Rektorati Drejtoritë Drejtoria e Kurrikulës dhe Standarteve

Miresevini ne UT

Drejtoria e Kurrikulës dhe Standarteve

Xheladin Ceka

 


Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës
Drejtoria: Drejtoria e Kurrikulave dhe standarteve
Pozicioni i punës: Drejtor

Shkarko CV-ne e plote

 

 

 

 Drejtoria e Kurrikulave dhe Standarteve të UT mbulon këtë veprimtari:

1. Aktivitetin e kurrikulave të të tre cikleve (I, II dhe III), që nga formatimi i këtyre kurrikulave sipas standardeve të legjislacionit në fuqi për arsimin e lartë, deri në implementimin e tyre.
2. Veprimtarinë që lidhet me Maturën Shtetërore.
3. Veprimtarinë që lidhet me transferimet në UT.
4. Procesin e sistemit të part-time.
5. Përpunimin e projekt politikave të kuotave dhe të indekseve të lëndëve me zgjedhje për maturën shtetërore.
6. Veprimtarinë operative që lidhet me të tre ciklet për sistemin me kohë të plotë dhe atë part-time.
7. Veprimtarinë që lidhet me projektet shkencore në UT.
8. Përpunimin administrativ të dosjeve të titujve akademikë.
9. Përpunimin administrative të dokumentacionit që lidhet me dhenien e gradës “Doktor”.
10.Pjesëmarrjen në përpilimin e projekt-dokumentacionit për diplomat e të tre cikleve.
11.Përgatitjen e dokumentacionit për Mbledhjet e Senatit të UT, që lidhen me kurrikulat.
12.Vlerësimin e brendshëm të cilësisë në UT.

 

Xheladin Ceka
Drejtor
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
drejtoria: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Sektori i Kurrikulave Cikli 1 dhe Cikli 2

Daniela Kraja
Pergjegjese Sektori
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Etleva Vasha
Specialiste
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Sektori i Sigurise se Cilesise dhe Vleresimit

Ludmilla Myrtaj
Pergjegjese Sektori
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Etleva Pistulli
Specialiste
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
drejtoria: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Tel/Fax: +355-4-222-50-165

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno