You are here: Home Rektorati Drejtoritë Drejtoria e Komunikimit

Miresevini ne UT

Drejtoria e Komunikimit

 

Ne Drejtorine e Komunikimit puna konsiston si me poshte:

1. Koordinon lidhjet me Universitetet e Huaja dhe rrjetet universitare (nenshkrim i  marreveshjesh, pritje delegacionesh, hartimin e marreveshjeve)
 
2. Organizon dhe koordinon konferencat nderkombetare
 
3. Shqyrton ftesat e marra nga Universitete te huaja, dhe ato shqiptare, nga institucione kombetare dhe nderkombetare dhe pasi pergatit nje relacion ia dergon per konfirmim Rektorit, i cili vendos nese do te marre pjese apo ia delegon personave te tjere).
 
4. Organizon dhenien e titullit "Doctor Honoris Causa".
 
5. Mban lidhje me Ministrite dhe Ambasadat (per te gjitha ceshtjet e marredhenieve i     me jashte, p.sh akordim bursash, organizime konferencash)
 
6. Mbulon te gjithe korespodencen me Ministrite ne lidhje me ceshtjet e Marredhenieve me Jashte (MASH, Ministria e Jashtme, Ministria e Integrimit).
 
7. Pergatit te gjitha konfirmimet e studenteve qe vijne nga institucione te huaja, ambasadat, nga MASH.
 
8. Pergatit proceduren per pagesat e anetaresimit te UT-se ne rrjetet te ndryshme universitare si (UNICA, AUF) si dhe koordinon ftesat dhe lidhjet me to.
 
9. Pergatit te gjitha vendimet dhe urdher sherbimet per misionet jashte shtetit
 
10. Harton notat verbale per ambasada
 
11. Shperndan informacionin ne fakultete per bursa apo te drejta studimi qe vijne ne Rektorat.
 
12. Pergatit dhe percjell shkresat qe vijne nga ministrite si psh. ardhja e lektoreve te huaj ne Shqiperi dhe e lektoreve shqiptare jashte).
 
13. Shpesh merret edhe me perkthime te' dokumentave apo perkthime ne takime zyrtare dhe materiale te konferencave.
 
14. Koordinon lidhjen e institucioneve shqiptare dhe te huaja me fakultetet e UT-se.
 
15. Informon fakultetet per pjesemarrje ne projekte si p.sh ne projektet TEMPUS, apo ato qe vijne nga Universitete te tjera, OJQ, etj.
 
16. Percjell ne fakultetet perkatese per informim apo per kompetenca te metejshme te gjitha shkresat
 

Sektori i Marredhenieve me Publikun dhe Publikimet

Marjola Xheblati

Specialiste
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Sektori i Marredhenieve me Jashte

Bruna Nicka

Specialiste
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 
Kontakto
drejtoria: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tel/Fax: +355-4-22-50-166

 

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno