You are here: Home Rektorati Kancelari Drejtoria i Manaxhimit te perditshem

Miresevini ne UT

Drejtoria e Manaxhimit të Fondeve dhe Investimeve

Zamira Caushi
Drejtore
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Sektori i Sherbimeve dhe Blerjeve


Eriselda Tola
Përgjegjës Sektori i Sherbimeve dhe Blerjeve
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Besnik Zhupi
Specialist Sektori i Sherbimeve dhe Blerjeve
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

 

Sektori i Investimeve

Daniel Pirushi
Përgjegjës Sektori i Investimeve
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Andi Kokona
Specialist Sektori i Investimeve
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 


 Kontakto
drejtoria: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Tel/Fax: +355-4-22-58-446

 

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno