You are here: Home Rektorati Drejtoritë Drejtoria e Informacionit&Teknologjisë

Miresevini ne UT

Drejtoria e Informacionit dhe Teknologjisë

 

ERMAL BEQIRI

Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Drejtoria e Informacionit dhe Teknologjisë

Pozicioni i punës: Drejtor

STRUKTURA

Drejtori i Drejtorise

1. Sektori i Shërbimeve Teknologjike dhe Zhvillimit

2. Sektori i Infrastukturës dhe Asistencës teknike

Drejtoria e Informacionit dhe Teknologjisë ka për objekt pune realizimin e informatizimit të Universitetit të Tiranës.
Krijimin e nje rrjeti informatik unik, në nivel fakulteti dhe qendror.
Përpunimin dhe Analizën e të gjithë treguesve Statistikore te Universitetit të Tiranës.

Detyrat

 • Të studiojë dhe te aplikoje informatizimin e aktivitetit te Universitetit të Tiranës në zbatim të Ligjit për Arsimin e Lartë.
 • Të realizojë informatizimin si rrjet informatik unik në rektorat dhe në çdo fakultet për shkëmbimin e ndersjelltë të informacionit.
 • Të sigurojë informatizimin e të dhënave studimore për përmirësimin e cilësisë në fakultete.
 • Të sigurojë nëpërmjet rrjetit informatik lidhjen e drejtorive dhe sektorëve ndërmjet tyre duke bëre të mundur kështu
 • shkembimin direkt të informacionit të përpunuar.
 • Të hartoje programin e treguesve dhe evidencave që fakultetet i dergojnë në rektorat.
 • Të hartojë programin e zhvillimit të kompjuterizimit të rektoratit dhe fakulteteve, mbi bazën e të cilit hartohet programi i investimeve.
 • Të kujdeset per mirëmbajtjen e sistemit të kompjuterave.
 • Të zbatojë programin aktual të statistikës sipas kërkesave të MASH dhe sipas modeleve të miratuara nga Instat.
 • Bën grumbullimin dhe përpunimin e treguesve dhe evidenton ato.
 • Analizon treguesit e përpunuar, nxjerr përfundime dhe i vë ato në dispozicion të drejtorive si dhe sektorve të ndryshëm
 • Të ndihmojë dhe kontrollojë fakultetet për organizmin dhe zbatimin e programeve dhe shërbimit informativ dhe statistikor.
 • Nxjerr të dhënat statistikore të programuara dhe i dërgon ato në afatet e caktuara në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencave,
  Institutin e Statistikes, etj.
 • Bashkëpunon me Drejtoritë e tjera në Rektorat,  Ministrinë e Arsimit dhe Shkencave,Aprial Institutin e Statistikës dhe institucione të tjera për treguesit, mbi numrin e studentëve fitues,numrin e studentëve sipas viteve, stafin akademik, kuotat e regjistrimit dhe gjithçka që i nevojitet Rektoratit.

 • Të harmonizojë shërbimin statistikor, treguesit e ndryshëm sipas nevojave të Drejtorive dhe sektorëve të tjerë në Rektorat.

 • Të përgatisë informacione për  Rektorin.

 • Të kontrollojë zbatimin e programit informatik dhe statistikor.

 • Të trajnojë punonjësit e informatikës dhe statistikës të stukturave vartëse të Rektoratit.

Ermal Beqiri

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Teuta Abazi
Specialiste Statistike
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it


Kontakto

Tel/Fax: +355-4-22-58-448

 

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

 • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
 • Kutia Postare Nr 183
 • Tel: 355 4 222840
 • Fax: + 355 4 2223981
 • Email: info@unitir.edu.al
 • Website: www.unitir.edu.al
 • Skype user: infounitir
 • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno