You are here: Home Programet DND

Miresevini ne UT

Diplomë e Nivelit të Dytë

Në këtë listë do gjeni listën e Fakulteteve për Diplomën e Nivelit të dytë (DND)

 

1.    Fakulteti i Shkencave Natyrore

1.    DND në programin e studimit Kimi në drejtimin Analiza kimike dhe vetitë e lëndës
2.    DND në programin e studimit Matematikë në drejtimin Matematikë
3.    DND në programin e studimit Inxhinieri Matematike dhe Informatike
4.    DND në programin e studimit Informatikë
5.    DND në programin e studimit Biologji Mjedisore
6.    DND në programin e studimit Biologji Molekulare
7.    DND në programin e studimit Fizikë
8.    DND në programin e studimit Bioteknologji molekulare dhe Industriale   
9.    DND në programin e studimit Kimia industriale dhe mjedisor
10.    DND në programin e studimit Inxhiniera e proceseve kimike
11.    DND në programin e studimit Shkencat dhe Teknologjitë ushqimore


2.    Fakulteti i Shkencave Sociale

1.    DND në programin e studimit Filozofi Sociale
2.    DND në programin e studimit Shkenca Politike në drejtimin Teoritë Politike
3.    DND në programin e studimit Përkatësia gjinore dhe zhvillim
4.    DND në programin e studimit Sociologji e zhvillimeve shoqërore
5.    DND në programin e studimit Punë Sociale në drejtimin Drejtim klinik
6.    DND në programin e studimit Punë Sociale në drejtimin Organizim komunitar
7.    DND në programin e studimit Punë Sociale në drejtimin Politikë Sociale
8.    DND në programin e studimit Psikolog shkollor/organizacional
9.    DND në programin e studimit Psikolog klinik i zhvillimit dhe marrëdhëieve


3.    Fakulteti i Gjuhëve të Huaja

1.    DND në programin e studimit Gjuhë e Komunikim ndërkulturor e turistik
2.    DND në programin e studimit Përkthim teknik-letrar dhe interpretim


4.    Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë

1.      DND në programin e studimit Histori
2.      DND në programin e studimit Arkeologji
3.      DND në programin e studimit Trashëgimi kulturore
4.      DND në programin e studimit Marrëdhënie Ndërkombëtare
5.      DND në programin e studimit Gazetari në drejtimin Marrëdhënie Publike
6.      DND në programin e studimit Gazetari në drejtimin Gazetari Europiane dhe Ndërkombëtare
7.      DND në programin e studimit Gazetari në drejtimin Komunikim Ndërkulturor
8.      DND në programin e studimit Gazetari në drejtimin Marketing Mediatik
9.      DND në programin e studimit Gazetari në drejtimin Drejtimi dhe Menaxhimi i mediave
10.    DND në programin e studimit Gjuhësi në drejtimin Gjuhësi e sotme
11.    DND në programin e studimit Gjuhësi në drejtimin Gjuhësi Historike
12.    DND në programin e studimit Letërsi në drejtimin Teori dhe kritik letrare
13.    DND në programin e studimit Letërsi në drejtimin Letërsi e përgjithshme dhe  e krahasuar
14.    DND në programin e studimit Letërsi në drejtimin Studime letrare shqipe dhe antropologji kulturore
15.    DND në programin e studimit Gjeografi

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno