Unitir

Departamenti i Letërsisë

Under Construction


    Dhurata Shehri
    Përgjegjës i Departamentit

    e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    departamenti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

You are here: Home Fakultetet Fakultetet Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë Departamenti i Letërsisë