Unitir

Departamenti i Gjeografisë

Under Construction


    Sabri Laçi
    Përgjegjës i Departamentit

    e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

    departamenti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

You are here: Home Fakultetet Fakultetet Fakulteti i Historisë dhe i Filologjisë Departamenti i Gjeografisë