Articles

Departamenti i së Drejtës Publike

Departamenti i së Drejtës Publike

Prof. Ass. Dr. Evis Alimehmeti


Përgjegjës i Departamentit

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

departamenti: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu