Articles

harta

Ku gjindet Rektorati i Universitetit te Tiranes
Harte Interactive


{mosmap text='University of Tirana, Rectorate'}

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu