You are here: Home Rreth nesh Këshilli i Administrimit

Miresevini ne UT

KËSHILLI I ADMINISTRIMIT

Universiteti i Tiranës

 

 

1.     Ilia KRISTO                     Kryetar       (Fakulteti i Ekonomisë)

2.     Zoi TOPI                          Anëtar        (Fakulteti i Gjuhëve të Huaja)

3.     Zyri BAJRAMI                  Anëtar        (Fakulteti i Shkencave Natyrore)

4.     Milika DHAMO                 Anëtar       (Fakulteti i Shkencave Sociale)

5.     Ali REFATLLARI              Anëtar        (Fakulteti i Mjekësisë)

6.     Tatjana NURKA               Anëtar       (Fakulteti i Infermierisë)

7.     Persida ASLLANI            Anëtar       (Fakulteti Historisë dhe Filologjisë)

8.     Eralda MET’HASANI       Anëtar       (Fakulteti i Drejtësisë)

9.     Nezir HALDEDA               Anëtar       (Zv. Ministër i Financave)

10.   Lindita RUSMALI            Anëtar       (Drejtore e Drejt. Juridike Min. Financave)

11.   Keltis KRUJA                   Anëtar       (Prefekt i Qarkut Tiranë)

12.   Edlira LATE                      Anëtar       (Shef Kabineti-MASH)

13.   Mimoza AGOLLI              Anëtar       (Këshilltare për ref. financiare-MASH)

14.   Floriand NURCE            Anëtar       (Përgj. Sekt. Buxh.në Drejt. Prog. Zhvill.-MASH)

15.   Linda PUSTINA               Anëtar       (Drejtore e Ars. të Lartë dhe Kërk. Shk.-MASH)

16.   Rovena SULSTAROVA   Anëtar       (Përgj. Sekt. Juridik-MASH)

 

 

 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno