Kancelari

Robert Skënderi  
Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës Pozicioni i punës: Kancelar


E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel: + 355 422 58448

Fax: +355 422 23981

 

Z.Robert Skënderi,  në cilësinë e Kancelarit të Universitetit të Tiranës,  ka përfunduar studimet e larta për ekonomi, përfunduar studimet master i nivelit të dytë, dhe një sërë kualifikimesh post master. Paguhet me pagën sipas lidhjes nr. II të VKM nr.589 datë 17.07.2013 “Për disa ndryshime në Vendimin nr.545 datë 11.8.2011 të Këshillit të Ministrave “Për miratimin e strukturës dhe të niveleve të pagave të nënpunësve civilë/nënpunësve, zëvendësministit dhe nënpunësve të kabinetit, në kryeministri, aparatet e ministrave të linjës, administratën e presidentit, kuvendit, komisionit qëndror të zgjedhjeve, prokurorinë e përgjithshme, gjykatën e lartë, disa institucone të pavarura, institucione në vatësi të kryeministrit, institucione në varësi të ministrave të linjës dhe administratën e prefektit”, të ndryshuar, kategoria II-b.

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Organizimi Kancelari