Articles

Struktura e Kancelarit

Robert Skenderi

Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Kancelar i Universitetit të Tiranës

Pozicioni i punës: Kancelar

 

 

STRUKTURA

Kancelar i Universitetit të Tiranës

Drejtoria e Manaxhimit te Fondeve dhe Investimeve

Drejtoria e Finances dhe e Buxhetit


ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu