Articles

Ndihmese per hyrje ne e-mail

Hap pas hapi si duhet të hyni në postën tuaj elektronike.

 

1.    Kliko mbi ikonën e zarfit   
 


2.    Në tabelën që del, plotësoni:
Username: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Password: fjalëkalimi që iu është dhënë nga sekretaritë

 


3.    Pasi të hyni në postën tuaj elektronike, ndërfaqja eshte OWA, “Outlook Web Access”. Identike me ate te Microsoft Outlook.


 

4.    Për të ndryshuar passwordin (fjalëkalimin), duhet të klikoni tek linku në të djathtë lart : Options

Dhe në faqen e opsioneve klikoni  Change your password

 


 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu