Sektori i Kurrikulave

Etleva Vasha


Specialiste

 


Kontakte:

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2250165

Fax: +355 4 2223981

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.