Sektori i Sigurimit të Cilesisë dhe Vlerësimit

Etleva Pistulli


Specialiste

 

Kontakte:

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2250165

Fax: +355 4 2223981

ADRESA

Rektorati,

Sheshi ‘‘Nënë Tereza’, Nr. 1, Kutia Postare Nr. 183

 Tiranë, Shqipëri

Kontakto:

E-mail: info@unitir.edu.al

Website: www.unitir.edu.al 

You are here: Home Rreth nesh Organizimi Drejtoritë Drejtoria e Kurrikulës dhe Standarteve Sektori i Sigurimit te Cilesise