You are here: Home Rektorati Zv/ Rektorët

Miresevini ne UT

Zv/ Rektorët


SProf. Assoc. Dr. Ervin Demo
Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Pozicioni i punës: Zv/ Rektor per anen Shkencore
dhe Marredheniet me Jashte UT
Tel: + 355 42 2250 166
Fax:+ 355 22 23 981SProf. Dr. Edmond Rapti

Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Pozicioni i punës: Zv/ Rektor

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Tel: +355 4 2222547


 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno