Zv/ Rektorët

PHD. Gentiana Kera

 

Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Pozicioni i punës: Zv/ Rektor për anën Shkencore

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Prof. Assoc. Bernard Dosti

 

Institucioni: Rektorati i Universitetit të Tiranës

Pozicioni i punës: Zv/ Rektor per anen mësimore 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel: +355 4 2222547

Fax: +355 22 23 981

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Organizimi Zv/ Rektorët