You are here: Home Rreth nesh Senati Vendime

Miresevini ne UT

Vendime

 

 

  VENDIM Nr. 36, datë 25/05/2009

“Për një ndryshim në Rregulloren “Për organizimin e programeve të studimit të doktoratave” 

  VENDIM Nr.24, datë 31.01. 2009

“Për riorganizimin e studimeve të doktoraturës të Fakultetit të Gjuhëve të Huaja”

VENDIM Nr.22, datë 26.01. 2009

“Propozim MASH-it për krijimin e Departamentit të Gjuhës Spanjolle, pranë Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në Universitetin e Tiranës”

VENDIM Nr.20, datë 13.11. 2008

“Për miratimin e rregullores për organizmin e studimeve të doktoraturës” 

VENDIM Nr.19, datë 13.11. 2008

“Për miratimin e rregullores për funksionimin e Këshillit të Profesorëve” 

 

VENDIM Nr.18, datë15.07.2008

“Për miratimin e Statutit të Universitetit të Tiranës”


VENDIM Nr.14, datë15.07.2008

“Për miratimin e hapjes së Departamentit të Diagnostikës dhe Rehabilitimit Mjekësor pranë Fakultetit të Infermierisë”


VENDIM Nr.12, datë03.04.2008

“Për miratimin e Projekt rregullores së organizimit të konkursit për specializimet afatgjata në Fakultetin e Mjekësisë 2007-2008”


VENDIM Nr.11, datë15.03.2008

“Për miratimin e hapjes se departamentit te Shkencave Politike prane Fakultetit te Shkencave Sociale”


VENDIM Nr.10, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në Shkencat e Edukimit”

VENDIM Nr.9, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në Sociologji”


VENDIM Nr.8, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në Filozofi”


VENDIM Nr.7, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në gjuhë spanjolle”

VENDIM Nr.6, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në Infermieristike në Filialin e Kukësit”


VENDIM Nr.5, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në gjuhë angleze në Filialin e Kukësit”


VENDIM Nr.4, datë15.03.2008

“Për miratimin e programit të studimit të ciklit të parë në gjuhë angleze në Filialin e Sarandës”


VENDIM Nr.3, datë15.03.2008

“Për miratimin e Z. Edmond Gjoka, Kryetar i Bashkise te qytetit te Sarandes, anëtarëve i jashtëm i Senatit të Universitetit të Tiranës”


VENDIM Nr.2 datë11.03.2008

“Për dhënien e titullit “Doctor Honoris Causa”, z.Hubert Petit, zv.Ambasador i Komisionit Evropian në Shqipëri”


VENDIM Nr.1, datë18.02.2008

“Për miratimin e anëtarëve të jashtëm në përbërje të Senatit të Universitetit të Tiranës”

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno