Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare

 

1.Departamenti i Edukimit Fizik dhe Sporteve Universitare
Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Beqir Kuka Dr. Përgjegjës 
2 Mimoza  Serjani Msc Personel akademik
3 Marlind  Pelushi Msc Personel akademik
4 Mimoza  Frashëri Msc Personel akademik
5 Besnik Veliu Msc Personel akademik
6 Edlira Huqi Msc Personel akademik
7 Vitiola  Pelari Msc Personel akademik
8 Alma  Beni Msc Personel akademik
9 Alma  Osmani Msc Personel akademik
10 Pavllo Karaja Msc Personel akademik
11 Alpin Galo Msc Personel akademik
12 Ilir Spahiu Msc Personel akademik
13 Ilir Fortuzi Msc Personel akademik

 

 

Kontakte:

Beqir Kuka,Përgjegjës Departamenti

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu