You are here: Home

Miresevini ne UT

Thirrje për Aplikim Programi "Brain Gain"

Njoftim për të gjithë stafin akademik Full- Time të Universitetit të Tiranës.
Janë Hapur aplikimet për programin "Brain Gain"afati i fundit për aplikim është data 17 Prill 2009, aplikantët duhet të plotësojnë këto kushte:
1.Te jene kthyer ne Shqiperi pas 25 shtatorit 2006 (data e fillimit te programit Brain Gain) dhe te kene filluar pune ne institucionin tuaj pas 1
Janarit 2008.
2.Te jene te punesuar me kohe te plote (aplikimi te shoqerohet nga kontrata) ku te tregohet edhe norma mesimore qe ka per te permbushur
individi.
3.Te kete mbaruar studimet e Masterit apo doktoratures me rezultate te pakten mbimesatare dhe te kete si dokumentin e Masterit ashtu edhe fleten
shoqeruese te notave.
4.Te mos jete i/e punesuar me kohe te plote ne nje institucion tjeter publik apo privat.
5.Te kene tri referenca nga te cilat dy te huaja (nje profesori dhe nje punedhenesi apo nje profesori tjeter).
6.Për profesorët vizitorë duhet të ketë një vendim të këshillit
të fakultetit dhe lënda duhet të jetë e nivelit të masterit.

Për më Shumë informacion kontaktoni:

Bernard Zeneli
Brain Gain Programme Manager

Programi Brain Gain
Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” nr. 1, (Selia e Kryeministrisë),
Tirana,
Albania
Tel: + 355 4 277429  Fax: + 355 4 232075 E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
 


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno