Unitir

Articles

Konfirmimi i Marrveshjes së Bashkëpunimit

Universiteti i Piemontes Lindore ka kënaqësinë t'iu informojë që senati Akademik i këtij Universiteti aprovoi marrëveshjen e bashkëpunimit midis  universiteteve tona në mbledhjen e 9 Marsit 2009. Ne e konsiderojmë këtë marrëveshje si një hap shumë të rëndësishëm në bashkëpunimin dhe zhvillimin shkencor e kulturor midis universiteteve tona.
Sinqerisht i juaji
 
Rektori
Paolo Garbanino

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

  • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
  • Kutia Postare Nr 183
  • Tel: 355 4 222840
  • Fax: + 355 4 2223981
  • Email: info@unitir.edu.al
  • Website: www.unitir.edu.al
  • Skype user: infounitir
  • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
You are here: Home