Artikujt

Erasmus Mundus External Cooperation Window

Scholarship scheme for academic exchange
between Western Balkan countries
and EU & Candidate countries

With the support of the
Erasmus Mundus
External Co-operation Window
of the European Union.

 www.uni-graz.at/joineusee

 

 

 

 

Project Coordinator
Ervin DEMO
Head of Communication Department
International Relations - Public Relations - Student Relations Address - University of Tirana
Sheshi Nene Tereza, Rektorati i UT
Tirane - Albania
Tel/fax +355 4 22 50 166
e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
 
Contact for Students:
Liridon PULA
Tel-Fax: +355/4/2250166
E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.             
Office hours: Mon - Fri from 8 am to 16 pm             


Contact for Staff:
Eglantina GISHTI
Tel-Fax: +355/4/2250166

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

E-mail: egishti@yahoo,com    

Office hours: Mon - Fri from 8 am to 16 pm       

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu