Procedura për Legalizim Dokumentacioni

Konfirmim dokumentash për Rektoratin

(Për përdorim në Ambasada, ose Institucione te tjera)

 

Për të legalizuar dokumentat pranë Institucionit tonë duhet ndjekur kjo proçedurë:


1.Dokumentat duhet të jenë të lëshuara nga Fakultetet e  Universitetit të Tiranës (Fakulteti Ekonomik, Fakulteti Juridik, Fakulteti Histori-Filologji, Fakulteti Gjuhëve të Huaja, Fakulteti i Shkencave Sociale, Fakluteti i Mjekësisë,  Fakulteti i Infermierisë, Fakulteti i Shkencave Sociale)

2.Dokumentat që verifikohen janë:

 •Diplomë
 •Listë Notash
 •Program Mësimor
 •Vërtetime
 •Mbrojte gjuhe pranë Fakluteti të Gjuhëve të Huaja
 •Diplomë Specializim
 •Listë notash Specializim etj3.Pagesë prej 400 lekësh  pranë Bankës Credins: Lënda Konfirmim dokumentash për Rektoratin me Nr.Llogarie 589007

4.Procedura zgjat 12 ditë.

5.Dokumentat  dorëzohen pranë Drejtorisë së Komunikimit.

 

Konfirmim dokumentash për Rektoratin

(Jashtë territorit të Republikës së Shqipërisë)

 

1.Duhet kryer një pagesë pranë Bankës Credins prej 30 Euro në Nr.Llogarie 589007 (Lënda konfirmim dokumentash për Rektoratin)
 
2.Procedura zgjat një muaj.
 
3.Insitucionit që ka dërguar kërkesën për konfirmim, i dërgohet një shkresë ku vertetohet ose jo origjinaliteti i dokumentacionit, kjo shkrëse nuk  shoqërohet me asnjë dokumentacion shtesë.
 
4.Ne asnjëhërë nuk dërgojmë dokumenta Insitucioneve  jashtë vendit me kërkesën e të interesuarve, por vetëm atëherë kur vihemi në lëvizje me kërkesë zyrtare nga vetë institucioni.

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu Legalizimi i Dokumentacionit