You are here: Home Rektorati Qendra e Edukimit Fizik Projekte Sportive

Miresevini ne UT

Projekte Sportive

 

AKTIVITETET SPORTIVE TË KRYERA NË UNIVERSITETIN E TIRANËS

(PËR VITIN AKADEMIK 2009 – 2010)

 

Ngjitje në malin e Dajtit (Fakulteti Filologjik)

Ngjitje në malin e Dajtit (Fakulteti Ekonomik)

Kampionati i Basketbollit (Meshkuj) midis fakulteteve të Universitetit

Kampionati i Futbollit (Meshkuj) midis fakulteteve të Universitetit

Kampionati i Volejbollit (Femra) midis fakulteteve të Universitetit

Aktivitete të Universitetit të Tiranës me Universitetin Aleksander Xhuvani në qytetin e Elbasanit

Aktivitete të Universitetit të Tiranës me Universitetin Luigj Gurakuqi në qyetetin e Shkodrës

Aktivitete të Universitetit të Tiranës me Universitetin e Prishtinës dhe të Tetovës

Plani Aktiviteteve 2009-2010

 

Në datën 9 – 12 Mars 2010 u zhvillua kampionati i Basketbollit Meshkuj midis Fakulteteve të UT. Në mbyllje të aktivitetit ekipi kampion u shpall ekipi i Fakultetit Ekonomik.
Kampionati i Basketbollit

 

Më datën 19 – 21 Mars 2010 u zhvillua kampionati i volejbollit femra midis fakulteteve të Universitetit të Tiranës.

Ekipi Kampion në volejboll Femra për UT u shpall Ekipi i Fakultetit Ekonomik.
Kampionati i Volejbollit

 

Nga data 23 – 26 Mars 2010 u zhvillua Kampionati i Mini-Futbollit midis Fakulteteve të UT. Në mbyllje të aktivitetit ekipi fitues u shpall Ekipi i Fakultetit të Gjuhëve të Huaja.
Kampionati i Mini-Basketbollit

 

Në datën 9 Prill 2010 në qytetin e Elbasanit u zhvilluan ndeshje midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit “Aleksander Xhuvani” të qytetit të Elbasanit.

Ndeshjet u zhvilluan në disiplinat:

 1. Basketboll Meshkuj Fitues Ekipi i UT
 2. Volejboll Femra Fitues Ekipi i Elbasanit
 3. Futboll Fitues Ekipi i UT

Aktiviteti Elbasan

 

Në datën 15 Prill 2010 në qytetin e Shkodrës u zhvilluan ndeshjet midis Universitetit të Tiranës dhe Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës.

Ndeshjet u zhvilluan në disiplinat:

 1. Baketboll meshkuj Fitues Ekipi i Universitetit te Shkodrës
 2. Volejboll femra Fitues Ekipi i UT
 3. Futboll Fitues Ekipi i UT
 4. Ping-pong Fitues Ekipi i UT
  Aktiviteti Shkodër

Kampionati i Ping Pongut

Në daten 17 Maji 2010 në palestrën e Universitetit të Tiranës u zhvillua kampionati i Ping Pongut për femra dhe meshkuj ndërmjet degëve të Universitetit të Tiranës për femra fituese u shpall studentja E. Gongu per meshkuj u shpall student Diamand Gjoka. 

Kampionati i Volejbollit në Plazh

Në datën 14 Maj 2010 në Kompleksin Tropikal në Durrës u zhvillua kampionati i Volejbollit në Plazh nga Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja. Në përfundim fituese u shpall Dega Anglisht.
Foto nga aktiviteti

Tetova

Në datën 21 Maj 2010 në qytetin e Tetovës u zhvilluan ndeshjet midis Universiteti i Tetovës dhe Universiteti i Tiranës në disiplinat:

Volejboll Femra ( Fitues u shpall Universiteti i Tiranës)

Basketboll Meshkuj ( Fitues u shpall Universiteti i Tiranës)

Minifutboll Meshkuj ( Fitues u shpall Universiteti i Tiranës)

Foto nga aktiviteti

 

Prishtina

Në datën 22 Maj 2010 në qytetin e Prishtinës u zhvilluan ndeshjet midis Universitetit të Prishtinës dhe Universitetit të Tiranës në disiplinat:

Volejboll Femra ( Fitues u shpall Universiteti iTiranës )

Basketboll Meshkuj ( Fitues u shpall universiteti I Tiranës )

Minifutboll ndeshja u mbyll në barazim

Foto nga aktiviteti

 

 

Portali Universitar

Lajme


E-mail

Kliko per te hyre tek posta juaj personale. Nese keni probleme me hyrjen ne posten elektronike kliko ketu...

Legjislacioni

Romeral Arkiva e Ligjeve, Akteve Nënligjore, VKM dhe Udhëzimeve

Doktoratura ne UT

E-LEARNING


Artikujt me te pare

Artikuj te fundit

Kontakto me ne

Rektorati i Universitetit të Tiranës .....

 • Adresa: Sheshi "Nënë Tereza" Tirana, Albania
 • Kutia Postare Nr 183
 • Tel: 355 4 222840
 • Fax: + 355 4 2223981
 • Email: info@unitir.edu.al
 • Website: www.unitir.edu.al
 • Skype user: infounitir
 • Working Time from Monday to Friday 8:30 AM - 16:30
elektronik sigara elektronik sigarakiz oyunlaribahce citisearch porn tube evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat evden eve nakliyat film izle film izle film izle film izle film izle porntube youjizzpornhub cati cikis merdivenleri makaslı çatı merdivenleri cati pencereleri taş duvar kaplamaları patlatma taş duvar kaplamalarıPorno