Artikujt

Informatizimi i UT

Video  te trajnimit te stafit te Universitetit te Tiranes per procesin e Informatizimit .

Aktore te sistemit

  • ?Administratore
  • ?Pedagoge
  •  Studente 

Per te pare te gjithe video e trajnimit kliko ketu

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu