Articles

Njoftim

Me rastin e 20 vjetorit të Asamblesë Parlamentare të Bashkëpunimit Ekonomik të Detit të Zi (BSEC) organizohet konkursi për Esenë studentore me temë

“The Black Sea Region 20 years from Now”.

Ky konkurs ka për qëllim që të përfshijë studentë nga BSEC në formimin e vizionit për të ardhmen në termat kulturor, politik dhe ekonomik të rajonit. Ky konkurs do të organizohet në bashkëpunim me Rrjetin e Universiteteve të Detit të Zi ku Universitetit i Tiranës është pjesë. Eseja duhet të jetë në gjuhën angleze dhe të përmabjë 2500 deri ne 3000 fjalë. Fituesi do të marri pjesë në mbledhjen e Aamblesë së Përgjithshme të BSEC. Atij do ti jepet një diplomë si dhe do ti mbulohen të gjitha shpenzimet.

Për më shumë informacion hapni linkun :

www.bsun.org/PABSEC Essay Competition

 

 

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.
Kreu