Na kontaktoni

Rektorati i Universitetit të Tiranës

Adresa: Rektorati, Sheshi "Nënë Tereza" Tiranë, Shqipëri
Kutia Postare Nr 183

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website: www.unitir.edu.al

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Uncategorised Na kontaktoni