Anetaret e Senatit

Anëtarët e Senatit Akademik të Unversitetit të Tiranës    
Fakulteti Emër Mbiemër Titull/Gradë
  Mynyr Koni Prof.Dr.
Fakulteti i Drejtësisë Artan Hoxha Prof.Dr.
Fakulteti i Drejtësisë Evis Alimehmeti Prof.Dr.
Fakulteti i Drejtësisë Ilir Rusi Prof.Asoc.
Fakulteti i Drejtësisë Kestrin Katro Prof.Dr.
Fakulteti i Drejtësisë Skender Kaçupi Prof.Dr.
Fakulteti i Ekonomisë Dhori Kule Prof.Dr.
Fakulteti i Ekonomisë Andrea Koxhaj Prof.Dr.
Fakulteti i Ekonomisë Fatmir Memaj Prof.Dr.
Fakulteti i Ekonomisë Sulo Hadëri Prof.Dr.
Fakulteti i Ekonomisë Shyqyri Llaci Prof.Dr.
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Dhimitër Doka Prof.Dr.
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Artan Fuga Prof.Dr.
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Enriketa Pandelejmoni Dr.
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Sokol Axhemi Prof.Dr.
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Ymer Çiraku Prof.Dr.
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Artur Sula Prof.Dr.
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Brikena Kadzadej Prof.Dr.
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Esmeralda Kromidha Prof.Dr.
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Severina Pasho Prof.Dr.
Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Viktor Ristani Prof.Dr.
Fakulteti i Shkencave të Natyrës Spiro Drushku Prof.Dr.
Fakulteti i Shkencave të Natyrës Anila Paparisto Prof.Dr.
Fakulteti i Shkencave të Natyrës Eltjon Halimi Prof.Asoc.
Fakulteti i Shkencave të Natyrës Fatmir Hoxha Prof.Dr.
Fakulteti i Shkencave të Natyrës Kujtim Dule Prof.Asoc.
Fakulteti i Shkencave Sociale Edmond Rapti Prof.Dr.
Fakulteti i Shkencave Sociale Artemis Shehu (Dono) Prof.Asoc.
Fakulteti i Shkencave Sociale Edmond Dragoti Prof.Dr.
Fakulteti i Shkencave Sociale Eliona Bimbashi (Kulluri) Prof.Asoc.
Fakulteti i Shkencave Sociale Theodhori Karaj Prof.Dr.
Fakulteti i Drejtësisë Aldo Hoxha Student
Fakulteti i Ekonomisë Kristian Kina Student
Fakulteti i Ekonomisë Rea Kotani Studente
Fakulteti i Historisë dhe Filologjisë Dejana Kallogjeroviç Studente

ABONOHUNI

Sigurohuni që nuk do humbisni asnjë event nga UNITIR duke u abonuar në letërnjoftimin tonë.

Na Kontaktoni

Për çdo informacion ose pyetje, na kontaktoni:

Na ndiqni

Ne jemi edhe në Facebook. Na ndiqni dhe mbetemi ne kontakt.

INFORMACION

Rreth Nesh

FAKULTETET

ADRESA

Rektorati,

Sheshi "Nënë Tereza" 

Kutia Postare Nr. 183

Tiranë, Shqipëri

Kreu Rreth nesh Organizimi Senati Akademik Anetaret